Labioplasti ve Doğum Sonrası Estetik Ameliyatlar

Labioplasti ve Doğum Sonrası Estetik Ameliyatlar

Annelik Estetiği ameliyatı, kapsamlı vücut şekillendirme arayan annelere, genç ve sağlıklı görünümler kazandırmak için planlanan bir yaklaşımdır. Annelik Estetiği ameliyatı, abdominoplastiden meme büyütmeye ve liposuctiona kadar her şeyi birleştiren, en kombine ameliyatlarımızdan biridir. Bazı hastalarımızın yoğun isteğiyle bu ameliyatlara genital bölge estetiğinin, özellikle labioplastiyi de artık eklemeye başladık.

Kadınlarda doğum sonrası genital bölgede sarkmalar ve hijyen problemleri, daha konforlu yaşam sürmek isteyen kadınlar için annelik estetiğine labioplasti ameliyatının da eklenmesine katkı sağladı.

labioplasti-dogum-sonrasi-estetik

Labioplasti hangi hastalara yapıyoruz?

Labioplasti, kadının genital bölgesindeki ince ve küçük dudakların ( labia minoranın) boyutunu ve şeklini yeniden tasarlama ameliyatıdır. Labial hipertrofi yaşayan kadınlar, fiziksel aktiviteler ve cinsel ilişki sırasında rahatsızlık, tahriş veya ağrıdan muzdarip olabilirler. Ayrıca vücuda sıkı giysiler giyildiğinde labialar aşırı görünür olabilir.  Bu problemler genelde kadının özgüven problemleri yaşamasına neden olur.

Bu sorunlardan herhangi birini yaşıyorsanız labioplasti sizin için doğru bir ameliyat olabilir. Ve ameliyat sonrası, hem fiziksel, hem de psikolojik olarak rahatlama ve huzur bulabilirsiniz.

Labiumları büyük ve sarkık olmasının temel nedeni doğumsal anatomi kaynaklıdır. Ayrıca yaşlanma, aşırı kilo alıp verme ve doğumlar da labiumların ekstra şekilsiz olmasına sebep olabilirler. Bu yüzden zaman zaman annelik estetiği dediğimiz ameliyatlarla birlikte oraganize etmekteyiz.

Çok büyük ve ağır bir ameliyat olmadığı için, meme ve karın bölgesi operasyonlarıyla birlikte organize edilebilmektedir. Ekstra bir anestezi ve bir iyileşme süreci gerektirmeden annelik estetiği içinde kombine edilebilir bir ameliyattır.  Özellikle mümkün olduğunca az izin alabilen yoğun programları olan kadınlar için avantajlıdır.

Annelik Estetiği düşünen hastalar, labioplasti dahil birçok prosedürün tedavilerine dahil edilebileceğini duymaktan mutlu olacaklardır. Annelik Estetiği tedavileri, vücudun hemen her bölgesini popo büyütme ve liposuctionı da içerebilir. Bu kombine ameliyatlar bir kadının yaşam tarzını iyileştirebilir, giysilerin daha rahat giyilmesini,  tahrişe neden olmadan daha rahat egzersiz yapmalarını ve daha hijyenik genital bölge varlığına katkı sağlar.

İletişim Formu

Bilgi veya randevu almak için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz.