Kum Saati Estetiği

Kum Saati Estetiği

Her kadın vücut hatlarının daha güzel ve çekici olmasını ister. İdeal ve genellikle göze hoş gelen vücut şekli dediğimizde genellikle; göğüs ve popo hatlarının belirgin ve çıkıntılıyken, belin ince olduğu ‘kum saatine’ benzer vücut şekli akla gelir. Maalesef her kadın bu ideal şekle sahip olamaz, sahip olsa bile yaşla birlikte bu ideal şekilde bozulmalar olur.

Neyse ki, uyguladığımız plastik cerrahi prosedürleriyle kadınların ideal kadınsı kıvrımlara sahip olmasına yardımcı olabilmekteyiz.  Ve bu kadınsı vücuda ulaşmanızı sağlayacak ilk 3 estetik cerrahi ameliyat şunlardır..

kum saati

Karın Germe ile Kum Saati Figürü Elde Edin

Karın germe, hastaların mükemmel şekilde düz ve incelmiş bir karın elde etmelerine yardımcı olur. Sarkmış bir karın, aşırı kilo kaybı veya artışı, hamilelik  dolayısıyla  gevşek karın kasları ve cildin sarkması nedeniyle meydana gelebilir. Karın germe, karın bölgesindeki sarkmış  fazla yağ ve deriyi alarak bu sorunların çoğunu çözebilir. Artık fazla yağı gidermek ve belin inceliğini daha da artırmak için karın germe prosedürlerimize sıklıkla  liposuctionı da dahil etmekteyiz.  Her zaman göstermekten mutlu olacağınız bir bel ve karnınız olacak

Popo Büyütme

Genel kanaate göre; dolgun, yuvarlak ve kıvrımları belirgin kalçalar göze daha hoş görünür. Maalesef bazı kadınlar doğuştan düz kalçaya sahiptir, bazılarında  yanlarda çöküklük vardır, kimilerinde de yanlara doğru çok belirginleşen dolgunluk mevcuttur. Güzel kalçalara sahip olanlarda da yaşlanmayla birlikte sarkma oluşur. Tüm bu sorunlar, çoğu kadının arzu ettiği ideal kıvrımlı popo görüntüsünü bozar.

Popo büyütme, size daha şekilli kalçalar sağlar. Kadınlar popo implantları veya yağ transferi (BBL) arasında seçim yapabilirler. Popo implantları size belirgin yuvarlak bir görünüm veren kalıcı ve hızlı bir çözümdür. İmplant yaptırmamayı tercih ederseniz, ekstra  hacim için poponuza yağ enjeksiyonu yapabiliriz. Yağ transferinin önemli bir faydası da sorunlu bir bölgeyi, en çok da bel çevresini liposuction sayesinde inceltmemize yardımcı olmasıdır. Ayrıca Brezilya Popo Estetiği (BBL) popo implantları için yapılan ekstra kesilere ihtiyaç duyulmaz, ve popo gibi oturma bölgesinde yabancı cisim olmaz. Bizim öncelikli tercihimiz eğer yeterli yağ dokusu varsa liposuct,on ve lipoenjeksiyonun birlikte yapıldığı BBL ameliyatıdır.

Meme Ameliyatları

Kadınsı görüntüyü tamamlayan en önemli vücut bölgesi gmğüslerdir diyebiliriz. Dolgun, dik ve ne çok küçük ne çok büyük olmayan meme , her kadının hayalidir. Farklı meme ameliyat prosedürleriyle güzelliğinize katkıda bulunabiliriz.

Meme büyütme, meme büyüklüğünüzü ve dikliğini artırır

Meme küçültme, çok büyük (ve muhtemelen ağrıya neden olan) göğüsleri yeniden boyutlandırır. Daha dik ve dolgun bir görünüme kavuşturur.

Meme dikleştirme ameliyatı, sarkık memeleri toparlar ve dolgunlaştırır.

Doğru meme prosedürü genel vücut şeklinizi tamamlayacak ve size daha kıvrımlı bir vücut hattı sağlayacaktır.

Vücut Şekillendirme Fiyatları

Vücut şekillendirme fiyatı hekiminizin sizi muayenesinden sonra belirlenmektedir. Uygulanması gereken prosedürler sizinle detaylı paylaşılarak bir plan dahilinde yapılmaktadır. Bu neden sabit bir fiyatı bulunmamaktadır.

İletişim Formu

Bilgi veya randevu almak için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz.